Το Huawei P9 είναι ένα «θαύμα» που ανατρέπει τα δεδομένα

Η Huawei είναι από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών.

Το Huawei P9 είναι ένα «θαύμα» που ανατρέπει τα δεδομένα
3'

Αλλά όταν συνάντησε τη Leica, διάσημη σε όσους έχουν ασχοληθεί και ελάχιστα με τη φωτογραφία, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Και το Ρ9, ένα πραγματικό «θαύμα» της τεχνολογίας, βρίσκεται πλέον στην ελληνική αγορά.

Το Huawei P9 εκφράζει την φιλόδοξη στρατηγική της εταιρείας να δημιουργήσει το νέο μοντέλο για το πώς πρέπει να είναι μία εταιρεία ψηφιακών τεχνολογιών στον 21ο αιώνα. Η Huawei έγινε γνωστή με τα προϊόντα και τις λύσεις που απευθύνονταν, κατά κύριο λόγο, στους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των smartphones. Μία κίνηση με αρκετό ρίσκο, η οποία, όμως, πλέον κρίνεται επιτυχής καθώς είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως!

Στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται η συνεχώς αυξανόμενη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας, με κύρια στοιχεία τη διαδραστικότητα και επικοινωνία μεταξύ των χρηστών, η Huawei επιδιώκει να αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό την τεχνολογική διασύνδεση μεταξύ των ανθρώπων. Μία νέα πραγματικότητα που ήδη επιφέρει κοσμογονικές αλλαγές όχι μόνο στον τρόπο που επικοινωνούν αλλά και στον τρόπο που εργάζονται. Είναι αυτό που η εταιρεία ονομάζει χαρακτηριστικά «το γραφείο Starbucks»: Δεν είναι απαραίτητη πια η παρουσία σε έναν κλασικό γραφειακό χώρο για να φέρει κάποιος σε πέρας τις εργασίες που έχει αναλάβει. Μπορεί να εργαστεί από όποιο σημείο επιθυμεί.

Το brand Huawei έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη και τις πιο ανταγωνιστικές αγορές όπως αυτή της Κίνας, με τα 400 και πλέον brands κινητών τηλεφώνων! Εκεί, η Huawei έχει κερδίσει την πρωτιά, ξεπερνώντας την Apple, σε τρία κρίσιμα μέτωπα: Πρώτη θέση σε μερίδιο αγοράς, πρώτη θέση στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας (brand awareness) και σημαντικότερο όλων, πρώτη θέση στο Net Promoter Score το οποίο αντανακλά τη θετική προδιάθεση σύστασης του προϊόντος από τους χρήστες του σε άλλους καταναλωτές (word-of-mouth).

Τι προσφέρει όμως το Huawei P9; Πέρα από τα μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά του, το Huawei P9 διαθέτει μίνιμαλ design όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς Ρ (Platinum). Κάθε συσκευή P9 είναι μία άρτια κατασκευή από κορυφαίας αντοχής 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού.

Με οθόνη 5.2 ιντσών 1080P, το P9 οφείλει τη δύναμή του στο νέο Kirin 955 2.5GHz 64-bit ARM-based επεξεργαστή για πρωτόγνωρη απόδοση και διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Marshmallow 6.0.

Όμως, το μεγάλο ατού του Huawei P9 δεν είναι άλλο από την κορυφαία κάμερα dual-lens που ανεβάζει θεαματικά το επίπεδο της τεχνολογίας κάμερας σε smartphone και προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και ευκρίνεια στην αποτύπωση των ζωηρών χρωμάτων και δυναμικών ασπρόμαυρων φωτογραφιών, με το μοναδικό στιλ της Leica.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή