Ελληνικά τοπία μέσα από τον φακό των Greek Instagramers και το project #My_Destination

H ομάδα Greek Instagramers Events συμμετέχει για 4η συνεχόμενη χρονιά στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA, παρουσιάζοντας το travel & social media photography project #My_Destination, μέσα από μια έκθεση φωτογραφίας γεμάτη Ελλάδα.

Ελληνικά τοπία μέσα από τον φακό των Greek Instagramers και το project #My_Destination
2'

Αξιοποιώντας την δύναμη της εικόνας & των κοινωνικών δικτύων, η ομάδα Greek Instagramers Events σε συνεργασία με φορείς τουρισμού (δήμους, περιφέρειες, τουριστικές επιχειρήσεις) έχει αναπτύξει τα τελευταία 8 χρόνια το καινοτόμο & βραβευμένο ταξιδιωτικό project #My_Destination που στόχο έχει την ανάδειξη της Ελλάδας στο διεθνές κοινό. Μέσα από ομαδικές φωτογραφικές εξορμήσεις & ταξίδια στα οποία συμμετέχουν έμπειροι instagramers και φωτογράφοι, παράγεται πλούσιο και ποιοτικό φωτογραφικό υλικό το οποίο προβάλει τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και τον πολιτισμό με την διεξαγωγή εκθέσεων φωτογραφίας και την έκδοση φωτογραφικών λευκωμάτων.

Στην 36η Philoxenia θα παρουσιαστούν τα projects:

#My_Andros, #My_AthensTrigono, #My_Greece, #My_Greece: Villages, #My_Lipsi, #My_Nafpaktos, #My_Piraeus, #My_Saronikos, #My_Skopelos, #My_Veria μέσα από μια έκθεση 270+ φωτογραφιών.

Η έκθεση πραγματοποιείται στην αερογέφυρα μεταξύ των περιπτέρων 13 & 15 του συνεδριακού κέντρου.

Δείτε την gallery:

Επιπλέον, η ομάδα ως υποστηρικτής του συνεδρίου "Τουρισμός Εμπειρίας - Αναζητώντας την Αυθεντικότητα" που θα πραγματοποιηθεί στις 13/11 στο Περίπτερο 15, συμμετέχει με 14 φωτογραφίες που έχουν θέμα ταξιδιωτικές εμπειρίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

Η είσοδος στο διεθνές εκθεσιακό & συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ - Helexpo) επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του Green Pass (πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης) και της ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι επισκέπτες προσέρχονται μόνον κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής στο link: https://services.helexpo.gr/philoxenia2021reg/

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Οι «Greek Instagramers Events», ιδρύθηκαν το 2013 με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram, δημιουργώντας μια ανοιχτή φωτογραφική κοινότητα με χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα. Η ομάδα διανύει μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο της φωτογραφίας, γεμάτη πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις και φωτογραφικές εμπειρίες για τους φίλους της φωτογραφίας και συνεργασίες με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβε Χάλκινο Βραβείο στα Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών της δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media. Όλες οι δράσεις της ομάδας είναι εθελοντικές και ανακοινώνονται ανοιχτά στο Instagram και στο Facebook με ελεύθερη συμμετοχή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή