Τηγάνια: Η παραλία της Χαλκιδικής με την εξωτική ομορφιά

Αξίζει να προγραμματίσετε μια εξόρμηση σε αυτόν τον φανταστικό ελληνικό προορισμό

Τηγάνια: Η παραλία της Χαλκιδικής με την εξωτική ομορφιά
beatifuldestinations
2'

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει είναι μία ρήση την οποία όλοι λίγο ή πολύ έχουμε σίγουρα ακούσει έστω και μια φορά στη ζωή μας. Πλέον, δε φαίνεται πως θα είναι μια φράση που θα χρησιμοιούμε μόνο οι Έλληνες, καθώς η Χαλκιδική βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους εξωτικούς, must visit προορισμούς... παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, το Beautiful Destinations συμπεριέλαβε τη Χαλκιδική στους πέντε κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως για τον Ιούλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Beautiful Destinations πρόκειται για δημοφιλέστατο λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους απο 25 εκατομμύρια ακόλουθους και 13.000 αναρτήσεις.

«Καλούμε όλους τους εξερευνητές του Ιουλίου για επικές περιπέτειες αυτόν τον καταιγιστικό καλοκαιρινό μήνα. Έχουμε τους τέλειους προορισμούς και σας μεταφέρουμε τις ταξιδιωτικές πληροφορίες που χρειάζεστε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Beautiful Destinations.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση

https://www.instagram.com/reel/C8o9sPyKCU_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παραλία που έχει κλέψει τις εντυπώσεις παγκοσμίως

Αν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος στη Χαλκιδική πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας και να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης στη πανέμορφη αυτή παραλία.

Λόγος γίνεται φυσικά για την Τηγάνια, την παραλία με το περίεργο όνομα αλλά με την ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά.

Χαλκιδική

Τα Τηγάνια βρίσκονται ανάμεσα στη παραλία Κληματαριά και Κριαρίτσι και ξεχωρίζουν απο τα τιρκουάζ νερά τους, με τη χρυσαφένια αμμουδιά και τα βράχια που διεισδύουν επιβλητικά στην υδάτινη αγκαλιά της θάλασσας.

Για να προσεγγίσει κανείς την παραλία παίρνει τον κεντρικό δρόμο της Σιθωνίας από τη Συκιά προς το Καλαμίτσι ή την παραλιακή διαδρομή που ξεκινάει από την ακτή της Συκιάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή