Στα διλήμματα των καλοκαιρινών διακοπών, η απάντηση είναι «Hellenic Seaways»

Αν όλα μας τα καθημερινά διλήμματα αφορούσαν τις διακοπές, η αλήθεια είναι ότι η χαρά μας θα ήταν μεγάλη
4'

Ένα τραγούδι της δεκαετίας, από το συγκρότημα «Τρύπες», αναρωτιέται εδώ και 4 δεκαετίες «Λονδίνο, Άμστερνταμ ή Βερολίνο;». Αν και κάποιοι από εμάς μπορεί να μην είχαν καν γεννηθεί το 1985, όταν οι Τρύπες μάς έβαζαν να διαλέξουμε προορισμούς του εξωτερικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι κρύβουμε -λιγότερο ή περισσότερο- μια «ταξιδιάρα ψυχή».

Γι’ αυτό και κάθε καλοκαίρι, έχουμε διλήμματα σχετικά με τον εντός Ελλάδας προορισμό των διακοπών μας. Για παράδειγμα, να μπούμε σε ένα Aero Highspeed ή στο Flying Cat 4 για να ανακαλύψουμε τις ομορφιές του Πόρου και την αρχοντική Ύδρα ή τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες και την καταπράσινη Ερμιόνη και το Πόρτο Χέλι; Μήπως να κλείσουμε εισιτήρια με το αγαπημένο μας Highspeed 4 για να πάμε Πάρο, Νάξο, Κουφονήσι ή Αμοργό -έστω και για ένα Σαββατοκύριακο- ή να σαλπάρουμε για κάποιο από τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου με την ξεχωριστή ατμόσφαιρα;

Αν όλα μας τα καθημερινά διλήμματα ήταν τέτοιου είδους, η αλήθεια είναι ότι θα είχαμε πολλή χαρά γιατί αυτό θα σήμαινε ότι είναι απολαυστικά. Και, κυρίως, ότι έχουν μία και μόνη απάντηση που τη χαρακτηρίζουν η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η άνεση: Τη Hellenic Seaways.

Οι διακοπές είναι όλα όσα αναζητάμε το φετινό καλοκαίρι

Λίγο πιο πάνω, δεν αναφέραμε άλλο ένα στοιχείο που κάνουν την εταιρεία με τα 15 πλοία που προσεγγίζουν τα νησιά του Σαρωνικού, των Κυκλάδων και του Β.Α. Αιγαίου να ξεχωρίζει, και αυτό είναι οι μοναδικές προσφορές της. Προσφορές που δεν είναι καθόλου αμελητέες καθώς μιλάμε για εκπτώσεις που φτάνουν έως και 50%.
Ούτε πως η Hellenic Seaways φροντίζει να μην επιβαρύνονται οικονομικά όσοι και όσες έχουμε κατοικίδιο που, μέχρι πέρσι, το αποχωριζόμασταν κατά τη διάρκεια των διακοπών μας. Φέτος, όμως, θα πάρουμε τον τετράποδο φίλο μας μαζί, για να αλλάξει και αυτός περιβάλλον. Οπότε όπως κάνουμε online κράτηση, κρατάμε θέση και γι’ αυτόν. Ζητάμε, λοιπόν, την καμπίνα κατοικίδιων ΡΕΤ κατά την κράτησή μας χωρίς να πληρώσουμε τίποτε επιπλέον. Σε μια εποχή που έχουμε βαρεθεί να μετράμε πόσα παραπάνω χρήματα μας φεύγουν, είναι κάπως ωραίο να μην κάνουμε άλλες προσθέσεις, όχι;

Αξέχαστο και «πράσινο» ταξίδι εν πλω

Για το τέλος, αφήσαμε κάτι που νομίζουμε ότι όλες και όλοι ζητάμε από το ταξίδι μας όσο είμαστε στη θάλασσα: Το να μπορούμε να το απολαμβάνουμε πραγματικά και όχι να κάνουμε υπομονή μέχρι να πατήσουμε το πόδι μας στη στεριά. Και αυτό, όχι απλά γιατί δεν βλέπουμε την ώρα να γνωρίσουμε έναν νέο προορισμό αλλά γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εν πλω.

Κάτι που δεν συμβαίνει όταν ταξιδεύουμε με κάποιο πλοίο της Hellenic Seaways. Άλλωστε, μιλάμε για την εταιρεία που μας σύστησε την on-board infotainment πλατφόρμα, @sea που είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες. Έτσι, μπορούμε να συνδεόμαστε σε αυτή, μέσα από το wifi των πλοίων και να ενημερωνόμαστε σχετικά με το ταξίδι, αλλά και να διασκεδάζουμε χάρη στα podcast, τις μουσικές επιλογές και ό,τι άλλο διαθέτει η πλατφόρμα.

Τι άλλο, όμως, κάνει ένα ταξίδι δύσκολο να το ξεχάσουμε; Μα φυσικά, το να απολαμβάνουμε αποκλειστικά προνόμια, μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτά ακριβώς προσφέρει το πρόγραμμα επιβράβευσης Seasmiles της Hellenic Seaways -και όχι μόνο. Με την κάρτα, που την εκδίδουμε είτε μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση https://seasmiles.com/el/ είτε εν πλω, συγκεντρώνουμε seasmiles και τα εξαργυρώνουμε για να βγάλουμε δωρεάν ή με έκπτωση εισιτήρια.

Παράλληλα, ως μέλη του Seasmiles, «ξεκλειδώνουμε» εκπτώσεις και προνόμια στο δίκτυο των περισσότερων από 240 συνεργατών του προγράμματος σε όλη την Ελλάδα.

Και μπορεί το μάτι μας να χορταίνει το μπλε της θάλασσας και του ουρανού όσο ταξιδεύουμε, αλλά η αλήθεια είναι πως το ταξίδι μας με τη Hellenic Seaways είναι «πράσινο», αφού όσες και όσοι είμαστε μέλη της Blue ή Silver βαθμίδας μπορούμε να εκτυπώσουμε τη φυσική κάρτα, η οποίαn είναι βιοδιασπώμενη, όσο είμαστε στο πλοίο. Εκεί, όπου υπάρχουν και ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης για να... βάλουμε πλώρη προς ένα βιώσιμο αύριο.

Από αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, λέμε «αντίο» στα συνηθισμένα διλήμματα και λέμε «ναι» στις πλούσιες επιλογές που προσφέρει η Hellenic Seaways!

Σχετικές ειδήσεις