Η παραλία της Μαγνησίας που είναι ιδανική για όσους ζητούν ηρεμία και ξεκούραση

Μακριά από τον θόρυβο με μία παραλία σχεδόν αδιάβατη από αυτοκίνητα αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές με παιδιά αλλά και για όσους ζητούν ηρεμία, ξεκούραση και χαλάρωση στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον

Η παραλία της Μαγνησίας που είναι ιδανική για όσους ζητούν ηρεμία και ξεκούραση
1'

Ο πανέμορφος παραλιακός οικισμός Μικρό (Μικρό χωριό η παλαιότερη ονομασία του) θεωρείται ένας μικρός παράδεισος στο Πήλιο.

Βρίσκεται στο Νότιο Ανατολικό Πήλιο, 82χλμ. από το αεροδρόμιο της Αγχιάλου, 57 χλμ. από την πόλη του Βόλου (1,5 ώρα οδικώς περίπου) 17χλμ. από την έδρα του δήμου Αργαλαστή και 8,5 χλμ. από το Λαύκο.

Μακριά από τον θόρυβο με μία παραλία σχεδόν αδιάβατη από αυτοκίνητα αποτελεί το ιδανικό μέρος για οικογενειακές διακοπές με παιδιά αλλά και για όσους ζητούν ηρεμία, ξεκούραση και χαλάρωση στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.

Παρ’ όλο που το Μικρό είναι όπως λέει και το όνομα του μικρός οικισμός, η παραλία του είναι πολύ γνωστή σαν μία από τις ομορφότερες του Πηλίου με τις ελιές και την βλάστηση να κατηφορίζουν ως την άκρη της παραλίας, ψιλή άμμο που μετατρέπεται σε πολύ ψιλό βοτσαλάκι κοντά στη θάλασσα και πεντακάθαρα νερά που δεν βαθαίνουν απότομα ώστε να είναι ιδανική τόσο για τα παιδιά όσο και τους μεγαλύτερους σε ηλικία επισκέπτες.

Χτισμένο πάνω σε φυσικό όρμο που εξασφαλίζει την ηρεμία της θάλασσας και την κάνουν ιδανική για κολύμπι από την Άνοιξη έως και τους πρώτους μήνες του Φθινοπώρου.

Πηγή: ammosmikrobeach.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή