Τι συμβαίνει στις αποσκευές μας όταν ταξιδεύουμε - Η πορεία μιας βαλίτσας μέσα στο αεροδρόμιο

Οι βαλίτσες δεν... περνούν και τόσο καλά όταν ταξιδεύουν

Τι συμβαίνει στις αποσκευές μας όταν ταξιδεύουμε - Η πορεία μιας βαλίτσας μέσα στο αεροδρόμιο
Το δύσκολο ταξίδι των αποσκευών σου
Pixabay
1'

Ένας πρώην υπάλληλος αεροδρομίου μίλησε στην Telegraph και εξήγησε τι συμβαίνει με την διαχείριση αποσκευών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Όπως είπε πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν κάμερες για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα σημειωθεί κλοπή σε βαλίτσα. Μάλιστα στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι κλέφτες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη.

Παραδέχεται πως οι ζημιές είναι συχνές αλλά αυτές τις αποδίδει κυρίως στο σύστημα μεταφοράς και λιγότερο στους εργαζόμενους ενώ υποστηρίζει πως ευθύνη έχουν και οι ιδιοκτήτες.

Το κυριότερο λάθος που κάνουν οι ταξιδιώτες είναι να γεμίζουν υπερβολικά την βαλίτσα ενώ λέει πως έβλεπε τουλάχιστον μια την ημέρα αν ανοίγει. «Επειδή έκλεισε δεν σημαίνει ότι θα μείνει κλειστή» τονίζει.

Πρόβλημα υπάρχει και με τις ακατάλληλες βαλίτσες οι οποίες μπορούν να πιαστούν στον διάδρομο και να γίνουν κομμάτια.

Ένα ακόμα πρόβλημα που υπάρχει είναι ένας μεταλλικός βραχίονας ο οποίος σπρώχνει με δύναμη τις βαλίτσες. «Αν στην δική σου έχεις ένα μπουκάλι κρασί που δεν το έχεις τοποθετήσει καλά, να είσαι σίγουρος ότι θα καταλήξει στα ρούχα σου» εξηγεί.

«Στη δεύτερη περίπτωση να είστε σίγουροι ότι δεν έχουν και την καλύτερη αντιμετώπιση. Κάποιος τις αρπάζει και τις πετά εκεί που θέλει, κάποιες φορές σε απόσταση πολλών μέτρων» λέει.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή