Λάρισα: Οι μαγευτικοί καταρράκτες που λίγοι γνωρίζουν

Πού βρίσκονται οι καταρράκτες του Ναρθακίου ή αλλιώς οι «καταρράκτες της Βηθλεέμ»

Λάρισα: Οι μαγευτικοί καταρράκτες που λίγοι γνωρίζουν
1'

Η περιοχή της Λάρισας είναι προικισμένη με τόσα όμορφα μέρη, που ακόμη και οι ίδιοι οι κάτοικοί της, ορισμένες φορές δε γνωρίζουν!

Ένα από αυτά, ένα εξόχως μαγευτικό τοπίο που κάθε κάτοικος ή επισκέπτης αξίζει να επισκεφθεί, είναι οι καταρράκτες του Ναρθακίου ή αλλιώς οι «καταρράκτες της Βηθλεέμ».

Μόλις λίγα λεπτά από τα Φάρσαλα και σε απόσταση 45 λεπτών από τη Λάρισα, θα συναντήσει κανείς ένα πανέμορφο τοπίο στην θέση «Λουτζάκι» ανάμεσα στα χωριά Ναρθάκι και Καστράκι Φαρσάλων που πραγματικά σε ταξιδεύει σε άλλα μέρη εξωτικά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επισκέπτονται τους καταρράκτες, είτε για μια βόλτα χαλάρωσης και ηρεμίας, είτε για να κάνουν το πικ νικ τους ενώ αρκετοί είναι οι τολμηροί που έχουν τολμήσει να κάνουν και το μπάνιο τους εκεί παρά το γεγονός ότι ακόμη τα νερά είναι αρκετά κρύα.

Στο συγκεκριμένο σημείο ο ποταμός Ενιπέας κατεβαίνει με ορμή από τρία διαφορετικά σημεία περνώντας δίπλα από τον «Παλαιό Μύλο του Τσαγγάλη» και σχηματίζει μια γαλαζοπράσινη πανέμορφη λίμνη ανάμεσα από τους βράχους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από onlarissa.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή