Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τι σημαίνει αν το κάθισμα σας έχει αυτό το μαύρο τρίγωνο

Θα το έχετε παρατηρήσει σίγουρα

Αεροσυνοδός αποκαλύπτει τι σημαίνει αν το κάθισμα σας έχει αυτό το μαύρο τρίγωνο
2'

Εάν ταξιδεύετε συχνά - ή απλώς είστε πολύ προσεκτικοί - ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ορισμένες θέσεις αεροπλάνων διαφέρουν από άλλες.

Μπορεί να έχετε βάλει ένα κάθισμα παραθύρου, για να ανακαλύψετε μόνο ότι πάνω από το παράθυρο υπάρχει ένα μικρό μαύρο τρίγωνο.

Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που τείνουμε να αποδεχόμαστε χωρίς να μάθουμε ποτέ τι σημαίνει, αλλά μια αεροσυνοδός έχει σηκώσει το καπάκι στο κρυμμένο νόημα πίσω από το σύμβολο.

Ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας Cebu Pacific με έδρα τις Φιλιππίνες, μοιράστηκε τα «μυστικά» των αεροσκαφών, αποκαλύπτοντας τι σημαίνει το μαύρο τρίγωνο.

Η Henny Joyce Lim δημοσίευσε ένα βίντεο στη σελίδα της στο TikTok, περιγράφοντας λεπτομερώς ελάχιστα γνωστές πληροφορίες.

Στο κλιπ είπε: «Νούμερο ένα. Οι επιβάτες που κάθονται δίπλα στα τρίγωνα έχουν την καλύτερη θέα στα φτερά.

«Εάν το πλήρωμα πτήσης χρειάζεται να ελέγξει τα φτερά, αυτά τα τρίγωνα τους ενημερώνουν για τα καλύτερα πλεονεκτήματα για τα πηχάκια και τα πτερύγια έξω.

Εάν πετάτε με μια αεροπορική εταιρεία που σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας θέση, αναζητήστε ένα από τα τρίγωνα στην καμπίνα. Όποιος λατρεύει τη λήψη φωτογραφιών ή βίντεο από τα παράθυρα θα έχει την καλύτερη θέα των φτερών από αυτά τα καθίσματα.»

Ο Lim συνέχισε εξηγώντας ότι «αυτές οι θέσεις με τρίγωνο είναι είτε στο νούμερο 10 είτε στο 18, αλλά εξακολουθεί να εξαρτάται από τον τύπο του αεροσκάφους στο οποίο ταξιδεύει κάποιος».

Η αεροσυνοδός ολοκλήρωσε το βίντεο ευχόμενος σε όλους καλή πτήση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή