Θάσος: Μαγικές παραλίες και καταπράσινα τοπία - Ένα νησί ακόμη και για τον Σεπτέμβριο

Τι δραστηριότητες μπορείς να κάνεις στη Θάσο
1'

Το νησί των Σειρήνων αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό ακόμη και τον Σεπτέμβριο για όσους διαθέτουν τον χρόνο και θέλουν να απολαύσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, με φόντο το μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης, η Θάσος είναι ένας ξεχωριστός τόπος με πλούσια φυσική ομορφιά. Διαθέτει παραδεισένιες παραλίες όμορφες ταβέρνες που ξελογιάζουν με τα έδεσματά τους.

Παραλίες για βουτιές

Οι παραλίες της Θάσου θα σε αφοπλίσουν. Γαλαζοπράσινα νερά που ξεπροβάλλουν μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Ανάμεσα στις καλύτερες παραλίες της, θα βρεις την Γκιόλα, τη φυσική πισίνα –όπως την αποκαλούν– την παραλία Σαλιάρα ή Μάρμαρα, η οποία θα σε μαγέψει με την εξωτική ομορφιά της, την παραλία Παράδεισος και τη Χρυσή Αμμουδιά.

Παραδοσιακά χωριά

Πέρα από τις καταγάλανες παραλίες της, η Θάσος είναι φημισμένη και για τους όμορφους οικισμούς της. Στα παραθαλάσσια χωριά της Θάσου, θα συναντήσεις τον Λιμένα (πρωτεύουσα του νησιού) και τα Λιμενάρια, ενώ στα ορεινά χωριά την Παναγία, την Ποταμιά και τον Θεολόγο. Σε αυτά τα όμορφα γραφικά χωριά, θα θαυμάσεις την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα εντυπωσιακά φυσικά τοπία, και θα απολαύσεις τα τοπικά πιάτα.