Δωρεά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δωρεά χρηματικού ποσού έγινε στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη.
Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
Η παράδοση της επιταγής έγινε την Τρίτη από τον πρόεδρο του ΦΣΘ Διονύσιο Ευγενίδη
ΦΣΘ
1'

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου, γιου και αδελφού φαρμακοποιών μελών του Συλλόγου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Πρόκειται για μια δωρεά χρηματικού ποσού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ).

Η παράδοση της επιταγής έγινε την Τρίτη (02/07/2024) από τον πρόεδρο του ΦΣΘ Διονύσιο Ευγενίδη στη διευθύντρια του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δέσποινα Φιλιπιδάκη, παρουσία της δικηγόρου του Τμήματος, Μαριάννας Αθανασάκη.

«Ήταν μία συμβολική κίνηση εκ μέρους του Συλλόγου μας ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του Σωτήρη Καραγεωργίου, γιου και αδελφού των συναδέλφων μας που χάθηκε τόσο άδικα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ζητήσαμε από την οικογένεια να μας υποδείξει σε ποιο κοινωφελές ίδρυμα επιθυμεί να δοθεί αυτό το ποσό και καθ’ υπόδειξιν της επελέγη ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός», δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Διονύσιος Ευγενίδης.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δέσποινα Φιλιπιδάκη τόνισε ότι «η χορηγία αυτή αποτελεί ένδειξη της εκτίμησης στο ανθρωπιστικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με πρωτεργάτη τον πρόεδρό του, Dr Αντώνη Αυγερινό».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή