Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για το φετινό καλοκαίρι!

Η ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο δέρμα ανεξαρτήτως εποχής και καιρικών συνθηκών. Αυτό που χρειάζεσαι, για να προστατευτείς, είναι τα κατάλληλα αντηλιακά σώματος και προσώπου.
Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος για το φετινό καλοκαίρι!
3'

Προμηθεύσου αντηλιακά υψηλής ποιότητας και φωτοπροστασίας από το Pharmacy Discount για να ενισχύσεις την ελαστικότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας σου.

Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τα αντηλιακά σώματος

Τα καλύτερα αντηλιακά σώματος προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Το επίπεδο φωτοπροστασίας τους εξαρτάται κυρίως από τον δείκτη SPF (Sun Protection Factor). Ακολουθεί ένας ενδεικτικός οδηγός SPF:

  • SPF 6 = Χαμηλή προστασία
  • SPF 15 = Μέτρια προστασία
  • SPF 30 = Υψηλή προστασία
  • SPF 50+ = Πολύ υψηλή προστασία

Ο συνδυασμός της σύνθεσης του αντηλιακού σώματος και του σωστού τρόπου χρήσης του, εξασφαλίζει την αποτελεσματικότητά του. Για την επιλογή του λάβε υπόψη τον τύπο της επιδερμίδας, τις ανάγκες και τη σύνθεσή της καθώς και την υφή του προϊόντος.

Τα αντηλιακά σώματος σε κρέμα έχουν πλούσια υφή, απλώνονται εύκολα και απορροφώνται γρήγορα από το δέρμα. Η αντηλιακή κρέμα είναι ο καλύτερος φίλος της ξηρής επιδερμίδας, γιατί εκτός από φωτοπροστασία, προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη.

NUXE Sun Αντηλιακό Γαλάκτωμα Υψηλής Προστασίας SPF50 Πρόσωπο & Σώμα 150ml

Τα αντηλιακά σώματος σε σπρέι είναι πολύ δημοφιλή γιατί είναι πρακτικά και αποτελεσματικά. Η εύχρηστη συσκευασία με την αντλία επιτρέπει να ψεκάζεις εύκολα σε όλο το σώμα χωρίς να αφήνεις κανένα σημεία του χωρίς προστασία από τον ήλιο.

LA ROCHE POSAY Anthelios Invisible Spray SPF30 Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα 200ml

Ιδανικά για όλη την οικογένεια είναι τα αντηλιακά σώματος σε μορφή mist. Το χαρακτηριστικό που κάνει αυτά τα προϊόντα τόσο ξεχωριστά, είναι η λεπτόρρευστη υφή τους, που απορροφάται άμεσα και σου δίνει τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιείς, όπου και αν βρίσκεσαι. Τα αντηλιακά αυτής της μορφής μπορούν να εφαρμοστούν και σε βρεγμένο δέρμα.

CARROTEN Family Suncare Face & Body Milk Spray SPF30 270ml

Τα αντηλιακά σώματος για βρέφη είναι σημαντικό να παρέχουν πολύ υψηλή φωτοπροστασία και να έχουν κατάλληλη σύνθεση για το λεπτό και ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Επίλεξε προϊόντα με φυτικά συστατικά, χωρίς άρωμα και Paraben, υποαλλεργικά και δερματολογικά ελεγμένα.

MUSTELA Sun Bébé Αντηλιακό Spray Σώματος & Προσώπου Υψηλής Προστασίας SPF50 200ml

Τα ίδια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητάς και στα αντηλιακά σώματος για παιδιά. Ακριβώς επειδή τα παιδιά εκτίθενται πολύ στον ήλιο, επίλεξε προϊόντα με πολύ υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB. Προτίμησε αντηλιακά με υφή, που απλώνεται εύκολα και έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα.

ΒΑΒΕ LABORATORIOS Promo Pediatric Transparent Wet Skin SPF50 Παιδικό Αντηλιακό 200ml

Για δέρματα με δυσανεξία στον ήλιο προτείνονται προϊόντα υψηλής προστασίας με δείκτη SPF 50 + / UVA 50 ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος σοβαρών αντιδράσεων στην ακτινοβολία.

Σε περιπτώσεις αλλεργίας προτιμήστε αντηλιακά σώματος για ευαίσθητο δέρμα, που περιέχουν αντι-UVA συστατικά για τον αποκλεισμό των ακτίνων που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και αντι-UVB ενώσεις ευρέος φάσματος για την πρόληψη ηλιακών εγκαυμάτων.

SEBAMED Suncare Multi Protect Sun Lotion SPF50 Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος 150ml

Αγόρασε αντηλιακά σώματος σε προσφορές από το Pharmacy Discount για σένα και την οικογένειά σου! Πρόσθεσε στο καλάθι σου after sun και προϊόντα ενυδάτωσης, ώστε να εξασφαλίσεις την απόλυτη φροντίδα της επιδερμίδας σου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή