Η Life Fitness παρουσιάζει τη νέα premium next-generation cardio σειρά Symbio™

Είτε είμαστε λάτρεις της αερόβιας άσκησης και έχουμε δημιουργήσει στο σπίτι μας το προσωπικό μας γυμναστήριο, είτε έχουμε υπό την κατοχή μας κάποιο luxury resort ή ξενοδοχείο, yacht ή boutique fitness studio, η απόλυτη εμπειρία fitness θα ενισχύσει δυναμικά την κάθε μας στιγμή.
Η Life Fitness παρουσιάζει τη νέα premium next-generation cardio σειρά Symbio™
4'

Ας ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία παραδοχή: Το να αναβαθμίζουμε συνεχώς την καθημερινότητά μας είναι το Α και το Ω, εάν θέλουμε να ενισχύσουμε την ψυχική και την σωματική μας υγεία. Και κάπως έτσι, από τη διατροφή και την καθημερινή μας ρουτίνα, μέχρι τη γυμναστική που επιλέγουμε για την άσκησή μας, ένα είναι το σίγουρο: Όταν συνδυάζεται η ποιότητα και η λειτουργικότητα με την πιο premium αισθητική, δημιουργείται ο τέλειος συνδυασμός.

Ένας τέτοιος ιδανικός συνδυασμός, που μπορεί και «συμφωνεί» με την αισθητική των περισσότερων από εμάς που ασχολούμαστε με την αερόβια άσκηση, χαρακτηρίζει και τη νέα premium σειρά προϊόντων Symbio από τη Life Fitness, με επίσημο διανομέα της στην Ελλάδα την εταιρία Shop & Trade, όπου λανσαρίστηκε περί τα τέλη Μαΐου.

Είτε λοιπόν, είμαστε λάτρεις της αερόβιας άσκησης και έχουμε δημιουργήσει στο σπίτι μας το προσωπικό μας γυμναστήριο, είτε έχουμε υπό την κατοχή μας κάποιο luxury resort ή ξενοδοχείο, yacht ή boutique fitness studio, η απόλυτη εμπειρία fitness θα ενισχύσει δυναμικά την κάθε μας στιγμή.

Η πιο σύγχρονη και άνετη γυμναστική

Κι όμως, πρόκειται για τη νέα premium σειρά Symbio της Life Fitness ή αλλιώς, μία σειρά που συνδυάζει σώμα και μηχάνημα σε απόλυτη αρμονία, μέσω της εξατομικευμένης και προηγμένης βιομηχανικής αλλά και της λεπτομερούς σχεδίασης.

Η νέα αυτή σειρά έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλες μας τις απαιτήσεις και να αναβαθμίζει την cardio άσκηση που επιλέγουμε για το καθημερινό πρόγραμμά μας. Ο διάδρομος Symbio Runner, θέτει νέα πρότυπα από πλευράς, τόσο βιομηχανικής όσο και σχεδίασης, κάνει το τρέξιμο ή το περπάτημα πιο άνετο και ασφαλές, χάρη στην ελαστικότητά του με την τεχνολογία Adaptive Flex Deck.

Το ελλειπτικό που ολοκληρώνει το πρόγραμμα γυμναστικής

Ένα πρόγραμμα γυμναστικής για να θεωρείται ολοκληρωμένο, πρέπει να περιέχει το ελλειπτικό μηχάνημα, το οποίο γυμνάζει -αερόβια- ολόκληρο το σώμα, αφού μπορεί και «μιμείται» πολλούς και διαφορετικούς τύπους ασκήσεων, όπως τζόκινγκ, περπάτημα ή ακόμα και αναρρίχηση.

Έτσι, και το Symbio Incline Elliptical, αποτελεί το κατάλληλο όργανο γυμναστικής, αφού εκτός των παραπάνω, γυμνάζει στοχευμένα όλους τους μύες, προσφέροντας εξατομικευμένη προπόνηση, ανάλογα με τις ανάγκες μας.
Ο τεχνολογικά προηγμένος πίνακας ελέγχου One-Touch συμβάλλει σε μία υψηλής έντασης- διαλειμματική προπόνηση (HIIT) και με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μετατρέψει κάθε στιγμή του ασκούμενου, σε μία απόλυτη fitness εμπειρία.

Εμπειρίες ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο

Και μπορεί τα δύο προηγούμενα μηχανήματα, να είναι απαραίτητα για μία δυναμική προπόνηση, ωστόσο δεν μπορούμε να παραλείψουμε από το πρόγραμμα γυμναστικής, το υβριδικό ποδήλατο εσωτερικού χώρου Symbio SwitchCycle και το Symbio Recumbent Cycle. Το ποδήλατο μας βοηθάει να διατηρήσουμε έναν υγιή τρόπο ζωής, δίνοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών στην γυμναστικής μας.
Κάνοντας χρήση, λοιπόν, του Symbio SwitchCycle, μπορούμε να διαμορφώσουμε μία κορυφαία εμπειρία ποδηλασίας με αποδοτικότητα σε κάθε προπόνηση, χάρη στα 100 επίπεδα αντίστασης που διαθέτει, αλλά και στις ρυθμιζόμενες χειρολαβές του.



Το Symbio Recumbent Cycle, από την άλλη, είναι αυτό το όργανο γυμναστικής το οποίο είναι ιδανικό για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να εξασφαλίσει εύκολη προσβασιμότητα, χάρη στον σχεδιασμό του αλλά και τη δυνατότητα ρύθμισης της σέλας από την touch οθόνη του.

Picture4.jpg

Ανακεφαλαιώνοντας, δείκτης της αισθητικής μας είναι σίγουρα και ο τρόπος που διαμορφώνουμε τη δική μας cardio στο home-gym, ή/και στην επιχείρησή μας, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα που μας ταιριάζει. Για να μπορούμε να μιλάμε ωστόσο, για μία αναβαθμισμένη fitness εμπειρία, χρειάζεται να προσθέσουμε στην καθημερινότητά μας την υπερσύγχρονη state-of-the-art σειρά Symbio της Life Fitness, με next-gen βιομηχανική, που για περισσότερα από 50 χρόνια είναι αφιερωμένη στη δημιουργία πρωτοποριακών λύσεων εκγύμνασης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή