ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι οριστικοί πίνακες για τους διοικητές των ΥΠΕ

Οι 7 πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ για τη θέση του διοικητή και οι 14 πρώτοι ανά ΥΠΕ για τις δύο θέσεις υποδιοικητή θα κληθούν σε συνέντευξη
ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι οριστικοί πίνακες για τους διοικητές των ΥΠΕ
1'

Καταρτίστηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου και αναρτήθηκαν από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες

α) των αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και

β) των επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, για τις θέσεις των διοικητών και υποδιοικητών στις 7 Υγειονομικές Περιφέρειες της χώρας, μετά και την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Α.Σ.Ε.Π. γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο της Α.Π: Γ4β/Γ.Π.οικ.69377/29.12.2023 (1ΥΠΕΑΡΧΩΝ/2023, ΑΔΑ: 9ΝΞ5465ΦΥΟ-ΣΡ3) Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Επιλογής Στελεχών του Δημοσίου οι Οριστικοί Πίνακες α) των Αποκλειομένων υποψηφίων ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414) και β) των Επιλέξιμων, ανά κωδικό θέσης (κωδ.401-414), υποψηφίων, όπως προέκυψαν μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων κατά των οικείων προσωρινών πινάκων.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου και τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) αίτησης που αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Σημειώνεται ότι οι επτά πρώτοι σε βαθμολογία υποψήφιοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τη θέση του Διοικητή, και οι δεκατέσσερις (14) πρώτοι ανά ΥΠΕ, προκειμένου για τις δύο θέσεις Υποδιοικητή, θα κληθούν σε συνέντευξη από την οικεία Επιτροπή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:03ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρύα Πιάτα