Power bites: Πώς τα πιο απλά υλικά μπορούν να συνθέσουν γεύματα που χαρίζουν ενέργεια και γεύση

Με τα Power Meals ή βασικά με τις Power Salads που φέρουν την «υπογραφή» του ambassador των everest Πάνου Καλλίδη, αλλά και του διατροφολόγου Αναστάσιου Παπαλαζάρου, ένα είναι το σίγουρο: Θα κάνεις level up στα daily menus σου.
1'

Αλήθεια, εσύ πώς ορίζεις το διατροφικό savoir vivre του καλοκαιριού σου; Μάλλον, σου ήρθαν πολλές γεύσεις στο μυαλό, ωστόσο τα ελαφριά και δροσιστικά γεύματα είναι οι «πρωταγωνιστές» του. Και αυτό γιατί η πιο αγαπημένη και πιο ζεστή εποχή του χρόνου εκ των πραγμάτων θέτει κάποιους «κανόνες» σε ό,τι αφορά στις προτιμήσεις σου στην κατανάλωση τροφίμων.

Αυτοί οι «κανόνες», ωστόσο, θα ήθελες να μπορούν να υπακούσουν στις διατροφικές σου συνήθειες, ώστε να εξασφαλίζεις την ενέργεια που χρειάζεσαι μέσα στην ημέρα σου, χωρίς να θυσιάζεις την ευχαρίστηση που σου προσφέρει το φαγητό σου. Άλλωστε, το καλοκαίρι χρειάζεσαι λιγότερες θερμίδες και περισσότερα ελαφριά γρήγορα γεύματα, πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, οπότε το μόνο που σου λείπει τώρα, είναι να βρεις τα υλικά, που άμα τα συνθέσεις, θα σου χαρίσουν ενέργεια και γεύση.

Όσο, λοιπόν, εσύ έχεις χαθεί στις σκέψεις σου σχετικά με το πώς θα επαναπροσδιορίσεις το καλοκαιρινό savoir vivre σου, τα everest έχουν ήδη έτοιμα τα Powel Meals του Βασίλη Καλλίδη, με την «υπογραφή» του Αναστάσιου Παπαλαζάρου και με τα πιο απλά και αγαπημένα υλικά, που θα σου προσφέρουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Είσαι, λοιπόν, μία… επιλογή μακριά από την πιο ισορροπημένη διατροφή, για αυτό συνέχισε να διαβάζεις και σύντομα το wellbeing θα «πρωταγωνιστεί» στο διατροφικό σου λεξιλόγιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr