Ειδικός προειδοποιεί: Μην αγγίξετε ποτέ αυτό σε ένα εστιατόριο ή μπαρ - Θα καταλήξετε στο νοσοκομείο

Εσείς το ξέρατε;

Ειδικός προειδοποιεί: Μην αγγίξετε ποτέ αυτό σε ένα εστιατόριο ή μπαρ - Θα καταλήξετε στο νοσοκομείο
2'

Ένας ειδικός στον τομέα της υγείας έχει προειδοποιήσει τους ανθρώπους να μην αγγίζουν ποτέ ένα συγκεκριμένο πράγμα σε ένα εστιατόριο ή μπαρ αφού ένα άτομο έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Δεν είναι ασυνήθιστη εμπειρία να ανεβαίνετε σε ένα φανταχτερό μπαρ και να γαρνίρετε το ποτό σας ή να έχετε μερικές κομψές πλευρές στο πιάτο σας σε ένα ωραίο εστιατόριο.

Και αν σας αρέσουν τα τζιν και τα ρούμια, ή ακόμα και ένα φρουτώδες κοκτέιλ κάθε τόσο, είναι σπάνιο το ποτό να μην συνοδεύεται από πάγο.

Αλλά ένας ειδικός υγείας έχει προειδοποιήσει γιατί δεν πρέπει ποτέ να δέχεστε ένα πράγμα από τον μπάρμαν όταν σας δίνουν το ρόφημά σας, και είναι πιθανώς κάτι που όλοι έχουμε κάνει εκατοντάδες φορές.

Σύμφωνα με τη Vicky Derosa, η μέσω του TikTok μοιράστηκε τις συμβουλές της, πρέπει πάντα να αποφεύγετε τα είδη γαρνιτούρας με τη μορφή φρούτων.

Όχι λοιπόν λεμόνια, λάιμ, πορτοκάλια - και η λίστα συνεχίζεται.

Έφτασε στο σημείο να πει ότι «δεν θα άγγιζε ποτέ» ένα λεμόνι που της είχαν δώσει σε ένα μπαρ, και φαίνεται να υπάρχει μια λογική πίσω από αυτή.

Μιλώντας στους 410.000 ακολούθους της, είπε: «Ως επαγγελματίας υγείας και ως κάποιος που σπουδάζει υγεία για περισσότερα από 40 χρόνια, υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα αγγίξω ποτέ σε ένα εστιατόριο. Ούτε σε εστιατόριο, ούτε σε μπαρ, ούτε πουθενά, εκτός αν το έχω αγοράσει, εκτός αν το έχω πλύνει και αν το έχω κόψει σε φέτες. Λεμόνι, λάιμ, πορτοκάλι. Μην το κάνεις.»

Εξηγώντας περαιτέρω, είπε: «Τα εσπεριδοειδή είναι ένα από τα βρώμικα πράγματα. Έχει τόσες πολλές τοξίνες. Έτσι, όταν παίρνετε ένα ποτήρι νερό, όταν πίνετε ένα ποτό σε ένα μπαρ, πείτε τους, "Παρακαλώ μην βάζετε μια φέτα λεμόνι σε αυτό, παρακαλώ μην βάζετε μια φέτα λάιμ. Δεν πλένονται».

Υποστήριξε μάλιστα ότι τα εστιατόρια μπορεί να μας λένε ψέματα όταν λένε ότι τα λεμόνια τους είναι «βιολογικά».

Η ειδικός είπε: «Πόσα εστιατόρια αγοράζουν πραγματικά βιολογικά λεμόνια ούτως ή άλλως».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή