Κοιλιοκάκη: Δεν ευθύνεται μόνο η γλουτένη, λένε οι ειδικοί
Είναι γνωστό πως τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη παρουσιάζουν αυξημένη ευαισθησία ή δυσανεξία στη γλουτένη, μια σύνθετη πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, το κριθάρι και τη σίκαλη.
![Κοιλιοκάκη: Δεν ευθύνεται μόνο η γλουτένη, λένε οι ειδικοί](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2014/11/11/707fbd2bf5b69e1615aeded1dd15d6cf_L.jpg?t=bILpVU1E0Sr9M1B6nADa9A)
Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση JournalofProteomeResearch δείχνει όμως ότι δεν ευθύνεται μόνο η γλουτένη για τις δυσάρεστες επιπλοκές που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα άτομα αυτά.
Διαβάστε περισσότερα στο: onmed.gr
Trending
![Βόλος: Παντρεύεται σήμερα η κόρη του Παύλου Γλύξκμπουργκ, η πιο περιζήτητη εργένισσα στη Βρετανία](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/06/a3646e70-olympia.jpg?t=uE9J0TNw_tntgR_sVQwfxg)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή