Υδροχόος ημερήσια πρόβλεψη 03/05 - Αστάθεια στα συναισθηματικά

Ζώδια - Υδροχόος: Η Αφροδίτη περνά στον Κριό διανθίζοντας με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου.
Η Σελήνη στους Διδύμους σε κάνει ασταθή συναισθηματικά.
astrology.gr
1'

Αστάθεια στα συναισθηματικά, φέρνει η Σελήνη στους Διδύμους. Αυτό το γεγονός μπορεί να αφήσει το αποτύπωμα του τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όσο και στον τρόπο ζωής σου. Ίσως πάλι να γίνουν συζητήσεις για πολλά και διάφορα αλλά μη «δέσεις κόμπο» τίποτα! Παράλληλα, η Αφροδίτη περνά στον Κριό διανθίζοντας με περισσότερες όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να καλοπεράσεις σε μια εκδρομή ή μια ψυχαγωγική έξοδο. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να αποκτήσεις αξεσουάρ που σε αναδεικνύουν.

Ερωτικές Προβλέψεις 03/05

Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου όλα… παίζονται, έστω κι αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σε έναν και μόνον... στόχο ή να καλυφθείς, με την ποιότητα ή το βάθος συναισθημάτων που ενδεχομένως θα ήθελες. Καλό είναι πάντως να έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων, αφού δεν χωράνε διακρίσεις ανάμεσα σε φιλίες κι έρωτες, ελεύθερους/ες και παντρεμένους/ες. Όλα μπερδεύονται μεταξύ τους και ότι ήθελε προκύψει!

Διαβάστε επίσης:

Αιγόκερως ημερήσια πρόβλεψη 03/05