Λέων ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Μείνε μακριά από πειρασμούς!

Ζώδια -Λέων: Μπορεί να έχεις μια χαρούμενη επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου αλλά κάνε λίγο... σκόντο σε όσα τάζεις!
Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου αλλά απαιτείται από την πλευρά σου μια στοιχειώδης αξιολόγηση.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου αλλά απαιτείται από την πλευρά σου μια στοιχειώδης αξιολόγηση, για να μην χάσεις όλον τον χρόνο σου με άτομα που δεν τον αξίζουν. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού δίνει έναν απρόβλεπτο χαρακτήρα σε όσα μπορεί να συμβούν αυτές τις ημέρες, με τις ξαφνικές όσο και σπάνιες καταστάσεις να κυριαρχούν, κάτι που στην δική σου περίπτωση αναφέρεται κυρίως σε οικονομικά ζητήματα ή/και στην καριέρα σου. Είτε λοιπόν θα βρεθείς από την μια στιγμή στην άλλη σε πολύ πλεονεκτική θέση, είτε θα υποστείς μια... καθίζηση, εκεί που δεν το περιμένεις!

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στον Κριό σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις με την συνέχεια να είναι ανοικτή, τουλάχιστον ως… υπόσχεση! Ακόμη μπορεί να έχεις μια χαρούμενη επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου αλλά κάνε λίγο... σκόντο σε όσα τάζεις! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι δύσκολο να συγκρατηθείς και να μην «παίξεις», φρόντισε ωστόσο να μην δώσεις περαιτέρω δικαιώματα με την στάση σου.

Διαβάστε επίσης:

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά - Μείνε μακριά από λάθος ανθρώπους