Ιχθύς ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Η προσωπική σου ζωή μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή

Ζώδια - Ιχθύς: Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή.
Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει εκλεκτό και… άλλο κόσμο στον χώρο σου μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει εκλεκτό και… άλλο κόσμο στον χώρο σου μπορεί ωστόσο να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος σε ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον. Σε περιουσιακά θέματα ωστόσο, παρά το… πανηγυρικό κλίμα που υπάρχει, τα όσα θα συμφωνηθούν πολύ δύσκολα θα τηρηθούν. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού τα πράγματα κινούνται έξω από κανόνες κι αν δεν είσαι εσύ που θα πας «κόντρα στο κατεστημένο», προκαλώντας την τύχη σου, μια ξαφνική ανατροπή θα σου δώσει να καταλάβεις ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Ίσως πάλι να βιώσεις κι ένα ξέσπασμα που όμοιο του δεν υπάρχει.

Ερωτικές Προβλέψεις 04/05

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή στην αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που δηλώνεις πως θες να πας, γι’ αυτό… μην κάνεις δηλώσεις και να είσαι ανοικτός/η ακόμη και σε σχετικά ασυνήθιστες ή «πρωτοφανείς» επιλογές! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, κάθε… ίχνος καταπίεσης μπορεί να προκαλέσει ένα ξαφνικό ξέσπασμα κι από εκεί που ήταν όλα ωραία και καλά να πάνε… άπατα!

Διαβάστε επίσης:

Κριός ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Ζήσε τον έρωτά σου - Έρχονται αποκαλύψεις

Δίδυμος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Έρχονται ξαφνικές ανατροπές στα εργασιακά

Ταύρος ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Προσοχή στα οικονομικά - Μείνε μακριά από λάθος ανθρώπους

Λέων ημερήσια πρόβλεψη 04/05: Μείνε μακριά από πειρασμούς!