Καρκίνος ημερήσια πρόβλεψη 11/05: Αναζήτησε ένα ισχυρό πρόσωπο

Ζώδια - Καρκίνος: Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σε κάνουν να ξεχωρίζεις κι είναι εύκολο να βρεις ταίρι

1'

Ο Δίας περνά στον Κριό προωθώντας την καριέρα ή ένα σημαντικό σχέδιό σου κι αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο, που διαθέτει τα,,, μέσα! Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, στην πλειοψηφία τους για δουλειές ή την ρύθμιση παρεχόμενων υπηρεσιών, καλό είναι όμως να λειτουργήσεις με πρόγραμμα και να θέσεις προτεραιότητες, βάζοντας στην άκρη το συναίσθημα σου, αφού αλλιώς μπορεί να φας την ώρα σου με υποθέσεις που μπορεί να είναι σημαντικές για σένα αλλά πρακτικά δεν οδηγούν πουθενά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/05

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σε κάνουν να ξεχωρίζεις κι είναι εύκολο να βρεις ταίρι, που μάλιστα μπορεί να διαθέτει και μια κοινωνική ή οικονομική επιφάνεια, αν όμως ψάχνεις και για βάθος συναισθημάτων, μάλλον θα δυσκολευτείς να το βρεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αυτοπεποίθησή σου θα πάει στα ύψη. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, ο μόνος «κίνδυνος» είναι να αρχίσεις να «ψάχνεσαι», με κάποιον/α της «υψηλής» κοινωνίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή