Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 18/05: Μην το παρακάνεις με τις ματιές δεξιά κι αριστερά!

Ζώδια - Zυγός: Η Δήμητρα στον Καρκίνο κάνει τα… πάντα για να σε βγάλει στον αφρό και φρόντισε να είναι για τους σωστούς λόγους!
Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες δίσταζες .
astrology.gr
1'

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες δίσταζες ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, είτε στα μεγάλα, είτε στα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν. Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σου ευνοεί τόσο την κοινωνική ζωή, όσο και τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Καρκίνο κάνει τα… πάντα για να σε βγάλει στον αφρό και φρόντισε να είναι για τους σωστούς λόγους! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να επωφεληθείς από την διασύνδεσή σου με «υψηλά κλιμάκια».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 18/05

Με την Αφροδίτη και το Δία απέναντί σου να συνεισφέρουν σε… πολλαπλές επιλογές, αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να καταλήξεις οριστικά στο ποιος/α σου ταιριάζει, το ευτύχημα όμως είναι ότι θα κάτσει η «φάση» από μόνη της. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να το… παρακάνεις με τις ματιές δεξιά κι αριστερά, σε βαθμό που να προκληθεί «σκάνδαλο», στην πορεία ωστόσο με τις γαλιφιές σου, πάλι θα καταφέρεις να βγεις… από πάνω!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 18/05/2022;

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 18/05: Πρόσεξε μην βρεθείς μπλεγμένος/η σε κάποιο ερωτικό σκάνδαλο!