Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 23/05: Προσοχή στις κοινωνικές επαφές σου!

Ζώδια - Ταύρος: Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να ελπίζεις τόσο σε μια επανασύνδεση με πρώην, όσο και σε μια νέα γνωριμία.
Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ρομαντικό/η.
astrology.gr
1'

Ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και σε «επαναφέρει» σε πρότερες καταστάσεις, με σκοπό να διορθώσεις τα κενά και τις ατέλειες που υπάρχουν. Όσον αφορά δε τις νέες πρωτοβουλίες που σκέφτεσαι να πάρεις, με δεδομένο το ότι δεν θα «περπατήσουν» χωρίς προβλήματα, καλείσαι να αξιοποιήσεις τις όποιες εναλλακτικές λύσεις διαθέτεις. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πιο ρομαντικό/η, θέτει ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις κοινωνικές επαφές σου, αφού κάποιοι «εντιμότατοι»… άλλο δείχνουν κι άλλο είναι, ενώ και στο φιλικό σου περιβάλλον γίνεται… της συνωμοσίας!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/05

Αν είσαι μόνος/η, τότε μπορείς να ελπίζεις τόσο σε μια επανασύνδεση με πρώην, όσο και σε μια νέα γνωριμία στα παρασκήνια αφού σε έχουν… ζώσει ο ανάδρομος Ερμής από την μια και η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου από την άλλη! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά ή έχεις μπερδευτεί από τις επιλογές του/της συντρόφου σου κάνε υπομονή λίγες ημέρες ακόμη και κράτα σε απόσταση τους «παρηγορητές».

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 23/05/2022;