Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Δείξε έμπρακτα την αγάπη σου

Ζώδια - Tοξότης: Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου, δεν αποκλείεται όμως να τύχεις κι εσύ μιας ανάλογης εξυπηρέτησης από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
Σήμερα οι… αγάπες χωρίς απόδειξη δεν έχουν τύχη κι αν κάτι τέτοιο σου κόβει τον ενθουσιασμό, μπορείς να αρκεστείς στα όσα ωραία σκαρώνει η φαντασία σου!
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε εξελίξεις γύρω από το σπίτι ή την οικογένειά σου με τις τάσεις φυγής να είναι ιδιαίτερα εμφατικές και αν δεν φιλοξενήσεις εσύ στο χώρο σου κάποιον/α που το έχει… σκάσει, δεν αποκλείεται να βρεθείς τελικά σε ένα μέρος που «ξυπνά» τα όνειρά σου για μια καλύτερη ζωή. Σε περιουσιακά θέματα πάντως η πραγματικότητα που σου παρουσιάζεται είτε ενέχει δόλο, είτε είναι… πολύ καλή για να είναι αληθινή! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να δείξεις έμπρακτα την αγάπη σου, δεν αποκλείεται όμως να τύχεις κι εσύ μιας ανάλογης εξυπηρέτησης από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να λάβεις ένα «δώρο αγάπης» ή να τύχεις μιας εξυπηρέτησης από ένα πρόσωπο που τρέφει αισθήματα για σένα, μπορείς όμως κι εσύ να δείξεις τα αισθήματά σου με έναν ανάλογο τρόπο και να είσαι σίγουρος/η ότι η κίνησή σου θα «πιάσει τόπο». Αντίθετα σήμερα οι… αγάπες χωρίς απόδειξη δεν έχουν τύχη κι αν κάτι τέτοιο σου κόβει τον ενθουσιασμό, μπορείς να αρκεστείς στα όσα ωραία σκαρώνει η φαντασία σου!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;