Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Έχεις την τύχη με το μέρος σου!

Ζώδια - Κριός: Ο  Δίας στο ζώδιό σου σε μπολιάζει με τύχη και αξίζει να επιχειρήσεις ένα άνοιγμα, ακόμη κι αν δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο.
Θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις πράγματα και να τα διαδώσεις.
astrology.gr
1'

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους να «δείχνει» τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αρκετά από τα ερεθίσματα σου θα σε ενθουσιάσουν, ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να μάθεις πράγματα και να τα διαδώσεις, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εντάσεις-εκνευρισμοί με άτομα που είτε δεν «στροφάρουν», είτε είναι δογματικά. Έτσι κι αλλιώς πάντως, ο Δίας στο ζώδιό σου σε μπολιάζει με τύχη και αξίζει να επιχειρήσεις ένα άνοιγμα, ακόμη κι αν δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο. Ίσως βέβαια να υπάρξουν ραγδαίες και θετικές εξελίξεις σε μια υπόθεση σου, χωρίς να χρειαστεί να... κουνήσεις καν το δακτυλάκι σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Με τον Άρη στο ζώδιό σου δείχνεις έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας εμφατικά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο να θυμάσαι ότι το να κάνεις του κεφαλιού σου μπορεί να ανάψεις μεγάλες «φωτιές», με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θιχτεί ο εγωισμός σου ή θα νιώσεις ότι περιορίζονται οι ελευθερίες σου.