Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Ενδέχεται να έρθεις αντιμέτωπος με πειρασμούς

Ζώδια - Ταύρος: Ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε αποκαλύψεις που ακόμη κι αν επιφέρουν μια... κάποια αναταραχή θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ σου. 

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05
Σήμερα φαίνεται να έχεις την μέγιστη δυνατή προστασία από κρυφούς εχθρούς.
astrology.gr
1'

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει μια οικονομική... αταξία, οφειλόμενη σε δυνατές επιθυμίες, που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το κίνητρο σου για να αυξήσεις τα εισοδήματα σου είναι ισχυρό και μπορείς να τα καταφέρεις, ανεξάρτητα με το ότι τελικά... δεν θα σου μείνει τίποτα για αποταμίευση! Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε αποκαλύψεις που ακόμη κι αν επιφέρουν μια... κάποια αναταραχή θα λειτουργήσουν τελικά υπέρ σου. Επιπλέον φαίνεται να έχεις την μέγιστη δυνατή προστασία από κρυφούς εχθρούς.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στα μέρη σου σίγουρα συναινεί σε ερωτικές απολαύσεις, το να επιδιώξεις ωστόσο κάτι μόνιμο και σταθερό είναι μάλλον πρόωρο, γι' αυτό μη «δένεις» πράγματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια… υπερπροσφορά που θα σου γίνει ενδέχεται να σε βάλει σε πειρασμό, να θυμάσαι όμως ότι τελικά η όποια πλεονεξία σου δεν θα σου βγει σε καλό, ούτε βέβαια αξίζει να θυσιάσεις τις προοπτικές μιας ζωής για κάτι που θα αποδειχθεί εφήμερο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή