Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Το διάστημα αυτό προσφέρεται για δοκιμές και πειράματα

Ζώδια - Δίδυμοι: Ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από φίλους/ες και δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε αυτούς/ες, ότι κι αν σε απασχολεί.
Η περίοδος προσφέρεται για δοκιμές και πειράματα.
astrology.gr
1'

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου ενισχύει την τάση σου για δραστικές πρωτοβουλίες αλλά και… αυθαιρεσίες, κάτι που αναπόφευκτα θα προκαλέσει θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις κι εδώ είναι που καλείσαι να κάνεις αυτό που σου «βγαίνει», χωρίς να κοιτάς τι λέγεται δεξιά κι αριστερά, αφού κινδυνεύεις να χάσεις την αυθεντικότητά σου. Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από φίλους/ες και δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε αυτούς/ες, ότι κι αν σε απασχολεί. Ίσως πάλι να βρεις λύσεις ύστερα από την μεσολάβηση ενός συλλογικού φορέα, ενώ έχεις τύχη κι αν ασχοληθείς με τα κοινά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου περνάς σε μια νέα φάση, που θα πρέπει να την δεις ως μεταβατική και μην ποντάρεις σε κάτι το «συμβατικό», αντίθετα η περίοδος προσφέρεται για δοκιμές και πειράματα. Ίσως μάλιστα να γίνουν… πράματα και θάματα σε μια φιλική παρέα ή/και σε έναν συλλογικό φορέα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σκέψου καλά πριν ρίξεις τη… ζαριά σου, αφού εκτός από τις εξάρες «παίζουν» και τα ντόρτια!

Σχετικές ειδήσεις