Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Θα ανακάμψουν τα οικονομικά σου!

Ζώδια - Παρθένος: Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, χρησιμοποίησε το... σουξέ που έχεις για να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου.
Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου.
astrology.gr
1'

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός κι αν κινηθείς μόνος/η, θα έχεις σπουδαία και άμεσα αποτελέσματα. Ίσως όμως χρειαστεί να συνεργαστείς και με άτομα που έχουν αρκετά διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου ή προτάσσουν τον εγωισμό τους, με συνέπεια να χαθεί πολύτιμος χρόνος σε διαφωνίες κι αντεγκλήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου κι αν αναζητάς εγγυητή ή χρηματοδότη, θα βρεις άμεσα ή πολύ σύντομα. Από εκεί και ύστερα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι μια συνετή διαχείριση κι έχεις τα… credits για αυτό!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των παρισταμένων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε αμηχανία και για να μην σου τύχει κάτι ακραίο, καλό είναι να βρίσκεται δίπλα σου ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, χρησιμοποίησε το... σουξέ που έχεις για να αναθερμάνεις το ενδιαφέρον του/της συντρόφου σου κι όχι για να τον/την «τσιτώσεις»!