Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05: Πρόσεχε τα οικονομικά σου!

Ζώδια - Ταύρος: Ο Δίας στον Κριό σηματοδοτεί έναν παρασκηνιακό «θόρυβο», που αν και υπερβολικός δεν παύει να λειτουργεί υπέρ σου
Με τη Σελήνη στους Διδύμους, η βασική σου προτεραιότητα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου.
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στους Διδύμους, η βασική σου προτεραιότητα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν άτομα είτε αφελή, είτε με δόλιες προθέσεις, που από διαφορετική αφετηρία μπορεί να σου κάνουν τη ζημιά. Ίσως βέβαια, να κρύψεις κι εσύ το... κάτι τι σου για να επωφεληθείς! Παράλληλα, ο Δίας στον Κριό σηματοδοτεί έναν παρασκηνιακό «θόρυβο», που αν και υπερβολικός δεν παύει να λειτουργεί υπέρ σου. Αν πάλι σου προκύψει κάτι το ανησυχητικό στην υγεία σου, μπορεί να είναι για καλό.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου, τα προσόντα σου έλκουν περισσότερες υποψηφιότητες για μια θέση στην καρδιά σου, από τη στιγμή ωστόσο που έχεις αποφασίσει πως δεν θα «χαραμίσεις» τα αισθήματά σου με κάποιον/α που δεν έχει αποδείξει την αξιοπιστία του/της, μια πιο «δοκιμασμένη» επιλογή έχει τον πρώτο λόγο. Σε αυτό εξ άλλου συνηγορεί και ο ανάδρομος Ερμής αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να βρεθείς και σε δίλημμα.