Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05: Μην πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σήμερα

Ζώδια - Παρθένος: Κάποιος/α που ενδιαφέρεται για σένα σου δείχνει το καλό του/της πρόσωπο, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί κάτι το «πλατωνικό» μεταξύ σας 
Με τη Σελήνη στους Διδύμους έχεις κάθε λόγο να θεωρείς πως σου παρουσιάζεται μια πλαστή πραγματικότητα
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στους Διδύμους έχεις κάθε λόγο να θεωρείς πως σου παρουσιάζεται μια πλαστή πραγματικότητα, είτε από αφέλεια, είτε από δόλο και μέχρι να… λάμψει η αλήθεια είναι σκόπιμο να μην πάρεις καμία σημαντική πρωτοβουλία τόσο στα προσωπικά σου, όσο και στα επαγγελματικά σου. Αντίθετα μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε οτιδήποτε τέρπει την ψυχή σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Κριό σηματοδοτεί μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σου και σίγουρα έχεις το προβάδισμα σε κάθε είδους διεκδίκηση, ανεξάρτητα με το ότι θα χρειαστεί να κάνεις και λίγο… σαματά για να βρεις το δίκιο σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Κάποιος/α που ενδιαφέρεται για σένα σου δείχνει το καλό του/της πρόσωπο, ίσως μάλιστα να δημιουργηθεί κάτι το «πλατωνικό» μεταξύ σας αλλά να θυμάσαι ότι όσο ικανοποιημένος/η κι αν νοιώσεις από μια σχέση που σε κάνει να ονειρεύεσαι, τίθεται σαφώς ένα θέμα ως προς την αξιοπιστία της. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μάλλον πρέπει να ρίξεις το βάρος στις δουλειές σου, αφού εκεί είναι που χρειάζεται να μπει μια τάξη.