Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05: Πάρε το ρίσκο, η τύχη είναι με το μέρος σου

Ζώδια - Σκορπιός: Ο  Δίας στον Κριό σηματοδοτεί μια προαγωγή, ίσως όμως να πετύχεις κάτι σημαντικό ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. 

Σκορπιός | Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05
Ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να «ψάχνεσαι» με παρελθοντικές επιλογές
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στους Διδύμους να διασπείρει φήμες και ψευτιές για δήθεν κέρδη και μοναδικές ευκαιρίες, οφείλεις να είσαι τουλάχιστον επιφυλακτικός/η -αν όχι αρνητικός/η- σε οικονομικά ζητήματα, αφού κινδυνεύεις να πας για «μαλλί» και να βγεις… κουρεμένος/η! Αν βέβαια θες να κρυφτείς από πιστωτές, θα τα καταφέρεις μια χαρά. Παράλληλα, ο Δίας στον Κριό σηματοδοτεί μια προαγωγή, ίσως όμως να πετύχεις κάτι σημαντικό ύστερα από ένα ρίσκο που θα πάρεις. Αν τώρα υπάρξει μια «επείγουσα» κατάσταση στην υγεία σου, θα είναι για να διαγνωστεί έγκαιρα κάποια άλλη ζημιά που πάει να γίνει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Ο ανάδρομος Ερμής σε βάζει να «ψάχνεσαι» με παρελθοντικές επιλογές και επειδή σημασία έχεις να περάσεις καλά δεν έχεις παρά να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να «ζορίζεσαι». Φυσικά αν είσαι μόνος/η μπορείς να κάνεις τις «δοκιμές» σου, ξέροντας ότι τίποτε από όλα αυτά που θα συμβούν δεν έχει… μέλλον! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σκέψου αν αξίζει πραγματικά να την θέσεις σε δοκιμασία από ένα «καπρίτσιο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή