Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Μια νέα πρόκληση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι

Ζώδια - Δίδυμοι: Οι πιο «εξεζητημένες» τάσεις σου βγαίνουν στην επιφάνεια κι είναι πιθανό να δοκιμάσεις τις «δυνάμεις» σου σε ένα εντελώς νέο πεδίο.
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στη ζωή σου κι ίσως κάνεις κάτι κι εσύ για πρώτη φορά.
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σηματοδοτεί σπάνιες καταστάσεις στη ζωή σου κι ίσως κάνεις κάτι κι εσύ για πρώτη φορά. Αυτό βέβαια ουδόλως σε τρομάζει, ίσα-ίσα μια νέα πρόκληση είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον σου, αν παρ’ ελπίδα όμως νόμιζες πως «είχες δέσει το γάιδαρό σου», μάλλον θα… ψάχνεις να τον βρεις! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό λειτουργεί… διαχωριστικά στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με κάποιες να ενδυναμώνουν μέσα από κοινούς αγώνες και κάποιες άλλες να «σπάνε» εξ αιτίας διαφωνιών ή χειρισμών που απορρέουν από ένα πολύ μεγάλο εγωισμό.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Οι πιο «εξεζητημένες» τάσεις σου βγαίνουν στην επιφάνεια κι είναι πιθανό να δοκιμάσεις τις «δυνάμεις» σου σε ένα εντελώς νέο πεδίο, δεν είναι σκόπιμο όμως να κάνεις «πειράματα» με ευαίσθητες ψυχές αφού δεν έχουν όλοι/ες την δική σου ευελιξία κι ανοχή. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η ρουτίνα της… εύκολα μπορεί να την «σκοτώσει», ίσως όμως να προκύψει και μια θεμελιώδης διαφωνία σε σχέση με κοινωνικά ζητήματα.