Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς σε μια νέα κατάσταση

Ζώδια - Λέων: Ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς και σε ένα ατύχημα ή μια διένεξη.
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα θέματα φίλων ή γνωστών αποκτούν προτεραιότητα στην ζωή σου
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί την αλλαγή ή/και μια ανατροπή των δεδομένων, ξεκινώντας από την καριέρα σου και φθάνοντας μέχρι τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που σημαίνει ότι κι εσύ θα πρέπει να προσαρμοστείς σε μια νέα κατάσταση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ανανεώσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι ξεχωριστό. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό φέρνει εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να εμπλακείς και σε ένα ατύχημα ή μια διένεξη. Σε ζητήματα ωστόσο που γνωρίζεις καλά, κανένας δεν θα μπορέσει να σου παραβγεί.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα θέματα φίλων ή γνωστών αποκτούν προτεραιότητα στην ζωή σου, με συνέπεια να «ρίξεις» κάπως το ταίρι σου, κάτι που δεν θα γίνει απαραίτητα αποδεκτό. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ερωτοτροπήσεις σε παρέες, έχε όμως κατά νου ότι κάποιες περιπτώσεις δεν είναι για τα «δόντια» σου κι ότι όσο περισσότερο γοητευτικός/η δείχνει κάποιος/α, τόσο πιο πολύ θα σε… βασανίσει!

Σχετικές ειδήσεις