Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Μια νέα γνωριμία θα σου «ανοίξει» τα μάτια

Ζώδια - Ζυγός: Ο Άρης απέναντί σου πριμοδοτεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Μια νέα γνωριμία θα σου «ανοίξει» τα μάτια
Το... θερμόμετρο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ανεβαίνει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με κάτι που δεν είναι «της σειράς» ή/και τη γνωριμία σου με κάποιον/α που «θα σου ανοίξει τα μάτια», ίσως όμως να κάνεις κι ένα ταξίδι που θα αλλάξει πολλά στη ζωή σου. Επιπλέον, αν «τρέχει» μια νομική υπόθεση θα γίνει το… αντίθετο από αυτό που περιμένεις! Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου πριμοδοτεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται μάλιστα να υπάρξουν φορτικές απαιτήσεις, με τις διπλωματικές αρετές σου να… δοκιμάζονται σκληρά! Ίσως βέβαια να σου προκύψει και μια πρόσκαιρη συμπόρευση «ειδικού σκοπού».

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Το... θερμόμετρο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ανεβαίνει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα είτε από την καλή, είτε από την… ανάποδη, ίσως μάλιστα από μια ασήμαντη αφορμή, το πράγμα να ξεφύγει εντελώς! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, το χειρότερο που θα σου συμβεί είναι να δεχθείς μια επίμονη όσο και ενοχλητική πολιορκία αλλά σίγουρα υπάρχουν και τα… πολύ καλύτερα!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή