Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/06: Ανατροπή σε οικονομικά θέματα

Ζώδια - Σκορπιός: Ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνεις όλα σήμερα.
Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ανατρεπτική εξέλιξη σε οικονομικά θέματα
astrology.gr
1'

Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια ανατρεπτική εξέλιξη σε οικονομικά θέματα, που ακόμη κι αν δεν σε αφορά προσωπικά αλλά σχετίζεται με έναν δικό σου άνθρωπο ή έναν συνεργάτη σου, σίγουρα θα σε επηρεάσει. Κι αν από τη μια πλευρά μπορείς να ελπίζεις σε μια ξαφνική ανάκαμψη, από την άλλη υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσεις ότι θεωρούσες ως δεδομένο. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα κάνεις όλα σήμερα. Οι αντοχές σου ξέρεις δεν είναι και απεριόριστες, ενώ μπορεί να συμβεί κι ένα ατύχημα στη δουλειά σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/06

Με τον Ουρανό απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η, τότε θα… πάψεις να είσαι, ενδέχεται μάλιστα να «τα βρεις» με ένα πρόσωπο που είναι persona non grata για σένα! Μένει βέβαια να ξεπεράσεις προκαταλήψεις, ταμπού και κυρίως τις εμμονές-πεποιθήσεις σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση, το «πείραμα» θα έχει άσχημη εξέλιξη. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να συμβεί κάτι απρόβλεπτο αλλά μη δίνεις όρκο ότι θα γίνει από το ταίρι σου.

Σχετικές ειδήσεις