Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 11/06: Θα έρθεις αντιμέτωπος με ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις

Ζώδια - Σκορπιός: Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βοηθά να ψάξεις και να βρεις αυτό που υποψιάζεσαι
Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ή/και απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.
astrology.gr
1'

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού συνηγορεί σε ξαφνικές ή/και απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες σε εκείνους/ες που σε έχουν μάθει αλλιώς! Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε βοηθά να ψάξεις και να βρεις αυτό που υποψιάζεσαι, ίσως όμως με τρόπο που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/06

Η Αφροδίτη απέναντί σου σπέρνει «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου, δοκιμάζοντας κυρίως την πεποίθησή σου ότι μια «δυνατή» σχέση θα πρέπει να είναι και «κολλητή». Και βέβαια θα ήταν ευχής έργο να πειραματιστείς με νέες καταστάσεις, χωρίς φόβο και πάθος αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να αντιδράσεις αρνητικά βλέποντας το ταίρι σου να μην… υπακούει! Αυτά όμως έχει το πολύ «πνίξιμο»…