Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε αρκετές αγορές κι έξοδα

Ζώδια - Σκορπιός: Αν είσαι μόνος/η το σοφότερο από την πλευρά σου σήμερα θα ήταν να επιλέξεις εκείνο το πρόσωπο που μπορεί μεν να υπολείπεται σε πάθος αλλά έχει πρακτικές αρετές
Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η αξιοποίησε την ευκαιρία μιας από κοινού ενασχόλησης με πρακτικά ζητήματα
astrology.gr
1'

Η Αφροδίτη απέναντί σου σηματοδοτεί μια επαγγελματική συνεργασία με αμοιβαία οφέλη -ίσως κι ένα «συνοικέσιο»- ενώ μπορεί να έρθεις σε επαφή και με τεχνικούς ή ειδικούς που θα σε βοηθήσουν με τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί σε αρκετές αγορές κι έξοδα, που θα συμβάλλουν στο να περάσεις καλύτερα ή/και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου, αν όμως το αίσθημα ιδιοκτησίας που έχεις είναι πολύ ισχυρό, σίγουρα θα εκνευριστείς από την επιπόλαιη στάση κάποιου/ας, που... δεν το έχει και «κάνει παιχνίδι» με τα δικά σου λεφτά!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/06

Αν είσαι μόνος/η το σοφότερο από την πλευρά σου σήμερα θα ήταν να επιλέξεις εκείνο το πρόσωπο που μπορεί μεν να υπολείπεται σε πάθος αλλά έχει πρακτικές αρετές, αφού στην αντίθετη περίπτωση θα πέσεις πάνω σε αυτό ακριβώς που απεύχεσαι στις σχέσεις σου, δηλαδή τα «φρου φρου κι αρώματα» άνευ ουσίας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η αξιοποίησε την ευκαιρία μιας από κοινού ενασχόλησης με πρακτικά ζητήματα, υπηρετώντας ο ένας τον άλλον!