Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 20/06: Ξέφυγε από τους κανόνες!

Ζώδια - Αιγόκερως: Με τη Σελήνη στους Ιχθύς κάποιοι έχουν το ψέμα ως πρώτη επιλογή, ενώ μπορεί να χαθεί και κάτι που χρειάζεσαι. 
Το εξάγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου
astrology.gr
1'

Το εξάγωνο Ερμή-Δία ευνοεί τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε σκοπεύεις να προσλάβεις προσωπικό, ενώ μπορεί να διευκολυνθείς και σε θέματα εξοπλισμού. Μην επιμείνεις ωστόσο στην αυστηρή τήρηση κανόνων, αφού κάποιοι μόλις «στριμωχτούν» θα αρχίσουν τις… μπαγαποντιές! Εξ άλλου, με τη Σελήνη στους Ιχθύς κάποιοι έχουν το ψέμα ως πρώτη επιλογή, ενώ μπορεί να χαθεί και κάτι που χρειάζεσαι. Επιπλέον ο χώρος σου μπορεί να γίνει στόχος «ποντικών» κατά τη διάρκεια της απουσίας σου, ενώ είναι σκόπιμο να λάβεις μέτρα και για μια ενδεχόμενη πλημμύρα ή διαρροή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 20/06

Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου, αφού σε κάνουν να νιώθεις ευτυχής και να ελπίζεις στα καλύτερα! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν διατηρώντας την «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το ψέμα πέφτει βροχή, είτε από σένα, είτε από την άλλη πλευρά!