Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07: Ίσως στεναχωρηθείς από τη στάση ενός φίλου

Ζώδια - Λέων: Σήμερα είναι μια «ώρα κρίσεως» και το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν να βάλεις τον κάθε «κατεργάρη» στον «πάγκο» του.

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07
Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί στο να μελετήσεις ιστορικά θέματα και γενικότερα το παρελθόν, είτε το δικό σου, είτε της… ανθρωπότητας.
astrology.gr
1'

Σήμερα σημασία έχουν οι δημόσιες σχέσεις σου κι ίσως να πλήξεις σε κάποιες περιπτώσεις παρέα με τη «γερουσία» αλλά… έλα που χρειάζεται κι αυτό! Μπορεί πάντως να στενοχωρηθείς και από την απορριπτική στάση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Παράλληλα, το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί στο να μελετήσεις ιστορικά θέματα και γενικότερα το παρελθόν, είτε το δικό σου, είτε της… ανθρωπότητας, ίσως όμως να «μυηθείς» και σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα χρειαστεί να ξεδιαλέξεις τις όποιες αλήθειες κρύβονται πίσω από θρύλους και δεισιδαιμονίες.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 08/07

Όταν μια φιλία χάνει το χαρακτήρα της και γίνεται πηγή απογοητεύσεων, έχεις κάθε λόγο να στενοχωριέσαι αλλά σκέψου μήπως έχεις δώσει αυτό το δικαίωμα με τη στάση και τη συμπεριφορά σου, αφού ο κανόνας είναι πως όταν εσύ «τα δίνεις όλα» η άλλη πλευρά σου ζητάει ακόμη περισσότερα! Σήμερα πάντως είναι μια «ώρα κρίσεως» και το σωστό από την πλευρά σου θα ήταν να βάλεις τον κάθε «κατεργάρη» στον «πάγκο» του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή