Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Θα χρειαστεί να απομονώσεις τις κρυμμένες αλήθειες

Ζώδια - Σκορπιός: Σε πιο πρακτικό επίπεδο τώρα είναι πιθανό να ασχοληθείς με τις νομικές πτυχές ενός περιουσιακού ή εργασιακού θέματος.
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε «ταξιδεύει» σε θρύλους, Παραδόσεις και σε όλη τη «μαγεία» που κρύβεται πίσω τους.
astrology.gr
1'

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε «ταξιδεύει» σε θρύλους, Παραδόσεις και σε όλη τη «μαγεία» που κρύβεται πίσω τους, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να απομονώσεις τις κρυμμένες αλήθειες από τις δεισιδαιμονίες. Σε πιο πρακτικό επίπεδο τώρα είναι πιθανό να ασχοληθείς με τις νομικές πτυχές ενός περιουσιακού ή εργασιακού θέματος, ίσως μάλιστα να ανακαλύψεις και έγγραφα-ντοκουμέντα που… εξηγούν πολλά! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου να… μη σου τα λέει καλά, είναι προτιμότερο να προσφέρεις κάνοντας μια «θυσία», παρά να κάνεις ένα «άνοιγμα» κι ύστερα να… κλαις τα λεφτά σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Καλείσαι να υλοποιήσεις μια από τις φαντασιώσεις σου και μακάρι να βρεις ένα αντάξιο ταίρι, που δεν έχει «κολλήματα» και ταμπού», αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και είναι το ταίρι σου εκείνο που θα πάρει μια αντίστοιχη πρωτοβουλία, με τα μυαλά που κουβαλάς πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να πιστέψεις ότι «υπάρχει καπνός πίσω από τη φωτιά» κι ύστερα να σε φάει η αγωνία και η καχυποψία.