Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Θα δυσκολευτείς να πεις «όχι» στους πειρασμούς

Ζώδια - Tοξότης: Με την Αφροδίτη απέναντί σου να «δείχνει» σχέσεις και συνεργασίες, κάποια πράγματα που… φαντάζεσαι δεν θα γίνουν
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σηματοδοτεί ενέργειες σχετικές με κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα.
astrology.gr
1'

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σηματοδοτεί ενέργειες σχετικές με κληρονομικά ή φορολογικά ζητήματα αλλά και την εκμετάλλευση ακινήτων, ίσως όμως να βρεις και κάτι παλιό που έχει για σένα μεγάλη συναισθηματική αξία. Επιπλέον, ένας παλιότερος τρόπος ζωής υπάρχει… ακόμη ζωντανός μέσα σου και δεν αποκλείεται να κάνει ένα come back. Παράλληλα, με την Αφροδίτη απέναντί σου να «δείχνει» σχέσεις και συνεργασίες, κάποια πράγματα που… φαντάζεσαι δεν θα γίνουν, ενώ εκείνα που φαίνονται «εγγυημένα» έχουν και κάποιες «αόρατες» πτυχές, με την εμπιστοσύνη σε κάθε περίπτωση να… πάσχει!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Η ενδεκάτη εντολή είναι το… ου μπλέξεις κι αυτή ακριβώς είναι που θα παραβείς! Γιατί με την Αφροδίτη απέναντί σου είναι δύσκολο να πεις «όχι» στους πειρασμούς που σου γνέφουν, με τη διαφορά πως στην πλειοψηφία τους οι περιπτώσεις που θα σου τύχουν είναι προβληματικές, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο. Απιστίες, απογοητεύσεις, μέχρι και ψυχικές… διαταραχές σε περιμένουν κι ας ονειρεύεσαι εσύ τα καλύτερα!