Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: Η «απιστία» σου χτυπά την πόρτα

Ζώδια - Δίδυμοι: Με την Πανσέληνο να διεγείρει το ανικανοποίητό σου δεν είναι καθόλου… δύσκολο να τα χάσεις όλα εξ αιτίας ενός πάθους ή/και μιας εμμονής.
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση η… απιστία σου χτυπά την πόρτα.
astrology.gr
1'

Με την Πανσέληνο να διεγείρει το ανικανοποίητό σου δεν είναι καθόλου… δύσκολο να τα χάσεις όλα εξ αιτίας ενός πάθους ή/και μιας εμμονής, ίσως όμως να «την πατήσεις» κι ως επενδυτής, από μια εξέλιξη, που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις. Ωστόσο, για κανένα λόγο μην καταφύγεις σε κυκλώματα της παραοικονομίας, προσπαθώντας να «σώσεις» μια κατάσταση, αφού θα μπεις πιο βαθιά στο πρόβλημα. Παράλληλα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να ονειρευθείς ένα καλύτερο μέλλον κι αυτά γίνονται μόνο στα… παραμύθια, δεν έχεις παρά να φτιάξεις και να ζήσεις το δικό σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/07

Κερδίζεις τις εντυπώσεις αλλά το κυνήγι της απόλαυσης μπορεί να σε παρασύρει σε ένα παιχνίδι υποσχέσεων, που για σένα μεν μπορεί να μην έχει επιπτώσεις στην περίπτωση που όλα αποδειχθούν ένα ψέμα αλλά… ρώτα και την άλλη πλευρά! Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση η… απιστία σου χτυπά την πόρτα, δεν είναι ωστόσο μονόδρομος, ίσα-ίσα που -φαντασία να έχεις- μπορείς να ζήσεις με το ταίρι σου μοναδικές στιγμές!