Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό

Ζώδια - Σκορπιός: Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί τη στήριξή σου από κάποιον «ισχυρό».
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να διώχνει μακριά έγνοιες και σκοτούρες, η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι ανάλαφρη και χαρούμενη.
astrology.gr
1'

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία να διώχνει μακριά έγνοιες και σκοτούρες, η καθημερινότητά σου αναμένεται να είναι ανάλαφρη και χαρούμενη, με διασκεδαστικά δρώμενα. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με το εξωτερικό, ενώ ότι πεις ή γράψεις θα πάρει μεγάλη έκταση. Ίσως βέβαια να χάσεις την ώρα σου και με... κακομαθημένα «παιδιά» που μεγαλοποιούν καταστάσεις και τα θέλουν όλα δικά τους! Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί τη στήριξή σου από κάποιον «ισχυρό», ενώ φαίνεται να βρίσκεσαι κοντά σε μια διάκριση ή μια συνολική αναβάθμιση του ρόλου σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/07

Ευχάριστα μεν τα πράγματα αλλά έχεις κάθε λόγο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου, απέναντι σε ένα πρόσωπο που λέει και υπόσχεται πολλά, εκτός πια κι αν εκείνο που σε ενδιαφέρει είναι να περάσεις καλά χωρίς να τίθεται ζήτημα... βάθους συναισθημάτων! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, αξιοποίησε την ευκαιρία που θα σου δοθεί για μια έξοδο ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου και μην δίνεις βαρύτητα σε πράγματα που έτσι κι αλλιώς δεν την έχουν.