Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Έρχονται νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου

Ζώδια - Σκορπιός: Ίσως να εμψυχώσεις κόσμο αλλά αν τεθεί θέμα οικονομικής συνδρομής, κάνε πως… δεν είδες και δεν άκουσες!
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου και είτε σχεδιάζεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε θες να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μη βραδυπορείς και κάνε την κίνησή σου «τώρα που γυρίζει»! Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα μπορεί να «θαμπωθείς» από την στάση ή τα προσόντα κάποιου/ας, σε… συμφέρει ωστόσο να φαντάζεται πράγματα, παρά να επιδιώξεις μια πιο στενή προσέγγιση, αφού σίγουρα θα λειτουργήσει απομυθοποιητικά και το όνειρο θα... σβήσει! Ίσως πάλι να εμψυχώσεις κόσμο αλλά αν τεθεί θέμα οικονομικής συνδρομής, κάνε πως… δεν είδες και δεν άκουσες!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Φιλικά και ερωτικά «μπερδέματα» συνθέτουν μια κατάσταση, που είναι μεν… ενδιαφέρουσα όταν συμβαίνει σε άλλους αλλά στην δική σου ζωή το πιθανότερο είναι να προκαλέσουν εντάσεις, ειδικά αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Αν πάλι είσαι μόνος/η, να θυμάσαι ότι με τον Άρη απέναντί σου, οι αντιπάθειες μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσουν» σε συμπάθειες, ίσως μάλιστα μια αρχική «κόντρα» να εξελιχθεί σε μια πολύ «καυτή» ερωτική συνεύρεση!