Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08: Η μέρα προσφέρεται επίσης για ένα νέο ξεκίνημα

Ζώδια - Ιχθύες: Με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα τα βλέπεις όλα… ωραία και καλά, αν όμως πας να «αγγίξεις» το όνειρο, αργά ή γρήγορα θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα.

Ιχθύες | Ημερήσιες Προβλέψεις 01/08
Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε γόνιμες επαφές και διαπραγματεύσεις στην δουλειά σου.
astrology.gr
1'

Το τρίγωνο Ήλιου-Δία συνηγορεί σε γόνιμες επαφές και διαπραγματεύσεις στην δουλειά σου και μη διστάσεις να ζητήσεις αυτό που πραγματικά θες, αφού θα το πάρεις. Η ημέρα προσφέρεται επίσης για ένα νέο ξεκίνημα αλλά και για να δοκιμάσεις την τύχη σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Σελήνης-Ποσειδώνα τα βλέπεις όλα… ωραία και καλά, αν όμως πας να «αγγίξεις» το όνειρο, αργά ή γρήγορα θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα, οπότε μείνε στα όσα ωραία συμβαίνουν, χωρίς να τα… πιστέψεις κιόλας! Σε δημιουργικούς τομείς πάντως που η λογική «παντρεύεται» με τη φαντασία, έχεις πλεονέκτημα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 01/08

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει μια όμορφη ρομαντική περιπέτεια ίσως και από απόσταση- κινδυνεύεις όμως να... χάσεις το παιχνίδι από την στιγμή που θα αρχίσεις να τρέφεις προσδοκίες για μια εξέλιξη που συμβαίνει μόνον στα παραμύθια! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η η πρώτη επιλογή σου είναι να ζήσεις το όνειρο με το ταίρι σου, στην περίπτωση όμως που έχει χαθεί η μαγεία στην σχέση σας, δεν θέλει και πολύ για να την αναζητήσεις... αλλού!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή