Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 02/08: Ίσως σήμερα εκπλαγείς δυσάρεστα

Ζώδια - Κριός: Μπορεί να αποκτήσεις κάτι που δεν καλύπτει βασικές ανάγκες αλλά είναι μοναδικό και δύσκολο να ξαναβρεθεί.

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 02/08
Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου έρχονται… καλά πράγματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου.
astrology.gr
1'

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου έρχονται… καλά πράγματα σε σχέση με το σπίτι ή την οικογένεια σου και μάλιστα εκεί που δεν τα περιμένεις. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν μια περιουσιακή ρύθμιση, μια αλλαγή τόπου διαμονής αλλά και την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Ουρανού σηματοδοτεί παροχές από εκεί που δεν το περιμένεις, αντίθετα όμως σε σχέση με τα «σίγουρα», ίσως να εκπλαγείς δυσάρεστα, γι’ αυτό κυνήγησε την έκπληξη κι… όπου βγει! Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις κάτι που δεν καλύπτει βασικές ανάγκες αλλά είναι μοναδικό και δύσκολο να ξαναβρεθεί.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 02/08

Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να υπάρξει μια έλλειψη συντονισμού αφού άλλον/η θέλεις κι άλλος/η σε θέλει, ίσως όμως να συμβεί και κάτι απροσδόκητο σε κλειστό χώρο. Επιπλέον, το «παράδοξο» είναι ότι όσο πιο απίθανο δείχνει το να «τρέξει» μια κατάσταση, τόσο πιο… εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, και το ταίρι σου σε περιορίζει, κακό… δικό του, αφού θα σε οδηγήσει σε μια ξένη αγκαλιά!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή