Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Θα μεσολαβήσεις σε μια οικονομική υπόθεση

Ζώδια -  Καρκίνος: Ο Ερμής στο 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί κέρδη ή παροχές και το μόνο που σου μένει είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου.
Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να έρθεις πολύ πιο κοντά στις «οικογενειακές» αξίες.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να έρθεις πολύ πιο κοντά στις «οικογενειακές» αξίες και σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα ζεστό περιβάλλον για σένα και τους οικείους σου, μέχρι να γίνει αυτό όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πολλές παλινδρομήσεις ή/και αβεβαιότητες, που θα ενεργοποιήσουν τις πιο ανασφαλείς πτυχές του χαρακτήρα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί κέρδη ή παροχές και το μόνο που σου μένει είναι να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Επιπλέον, ευνοούνται οι πάσης φύσεως εμπορικές δραστηριότητες, ενώ μπορεί να μεσολαβήσεις σε μια οικονομική υπόθεση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου, αν είσαι μόνος η προσκόλλησή σου σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση του παρελθόντος μπορεί να σου στερήσει μια προοπτική που... σπαρταράει μπροστά στα μάτια σου! Είναι «στα σκαριά» μάλιστα μια σχέση «παραδοσιακού τύπου» ή μια επανασύνδεση με πρώην, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια παράλληλη κατάσταση και μετά να... κλαις την μοίρα σου!