Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Αν είσαι μόνος θα βρεις το ταίρι σου

Ζώδια - Σκορπιός: Η Σελήνη στο Ζυγό «δείχνει» την υγεία και τη διατροφή σου, με πρώτο ζητούμενο το να ανατρέξεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία, όπου τα προϊόντα της φύσης έχουν τον πρώτο λόγο. 
Ο Ερμής στο 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί επαφές και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου.
astrology.gr
1'

Ο Ερμής στο 10ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί επαφές και συμφωνίες που θα δώσουν μια νέα ώθηση στην καριέρα σου, αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να κινηθείς, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στο Ζυγό «δείχνει» την υγεία και τη διατροφή σου, με πρώτο ζητούμενο το να ανατρέξεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία, όπου τα προϊόντα της φύσης έχουν τον πρώτο λόγο. Επιπλέον βέβαια κάποιες ευαισθησίες σου θα βγουν στην φόρα και χρειάζεσαι επειγόντως μια… αγκαλιά για να έρθεις στα ίσα σου!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Αν είσαι μόνος/η θα βρεις σίγουρα το ταίρι σου, ακολουθώντας τα κελεύσματα της καρδιάς σου έστω κι αν σε πρώτη φάση «φας πόρτα»! Εξ άλλου, ένα πρόσωπο που σε ανταγωνίζεται μάλλον σε… θέλει πολύ, οπότε ανταποκρίσου στην πρόκληση. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «κυνήγι» των απωθημένων σου είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε «παρασπονδίες», ανάλογα συμπτώματα όμως μπορεί να εκδηλωθούν και από το ταίρι σου.