Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Ίσως υπάρξουν θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός κοντινού σου προσώπου

Ζώδια - Κριός: Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα λάβει... εύκολα ερωτικές διαστάσεις 
Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια πλούσια κοινωνική ζωή, διανθισμένη μάλιστα με «διακεκριμένες» γνωριμίες.
astrology.gr
1'

Παράλληλα, η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια πλούσια κοινωνική ζωή, διανθισμένη μάλιστα με «διακεκριμένες» γνωριμίες, ίσως όμως να υπάρξουν και θετικές εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να αξιοποιήσεις φυσικά σκευάσματα, βότανα κλπ αλλά και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από φήμες και… απατηλές αναζητήσεις! Επιπλέον, ένα όνειρο μπορεί να σε διαφωτίσει για το ποια είναι η κατάσταση στην πραγματικότητα κι ας νομίζεις… άλλα εσύ.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα λάβει... εύκολα ερωτικές διαστάσεις και μένει να φανεί αν θα υπάρχει ουσιαστική συναίνεση ή όχι. Όσο πάντως κινείσαι σε… δημόσια θέα ή σε γιορτές και πανηγύρια, θα μπορέσεις να «παίξεις» πιο διασκεδαστικά κι αν έχεις ήδη ταίρι θα συμμετάσχει κι αυτό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ίσα-ίσα που τα εκατέρωθεν φλερτ θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας!