Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Βάλε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σου

Ζώδια - Παρθένος: Ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια βοήθεια «κάτω από το τραπέζι», ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση.
Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί στο να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου ή/και να μαζέψεις προμήθειες, ίσως όμως απλά να υπάρξουν παροχές από την οικογένειά σου. Θα πρέπει όμως κι εσύ κάποια στιγμή να καταλήξεις σε σχέση με το τι είναι αυτό που θες ή… δεν θες, με βάση το συναίσθημα αλλά και τη λογική σου! Από εκεί και ύστερα, ένας «λόγος τιμής» μπορεί να μην είναι αρκετός και θα πρέπει να συνδυαστεί και με μια «επίσημη» πράξη. Παράλληλα, ο Ερμής στο 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια βοήθεια «κάτω από το τραπέζι», ίσως όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, υπάρχει μεν κινητικότητα αλλά από τη στιγμή που τίθεται σοβαρό θέμα εμπιστοσύνης, οι δουλειές σου είναι μια καλή... δικαιολογία για να αποφύγεις κάποιον/α που σου έχει γίνει «στενός κορσές» και με δεδομένο το ότι σε παραμυθιάζει, πολύ καλά θα κάνεις να τον/την αποφύγεις. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, βάλε περισσότερο ρομαντισμό και ζήσε με το ταίρι σου τις ιδιαίτερες αισθησιακές στιγμές σας.