Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Ίσως γνωρίσεις μια σημαντική προσωπικότητα

Ζώδια - Zυγός: Με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζει τα εργασιακά σου, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν, ίσως όμως αυτό να σου βγει τελικά σε καλό.

 Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08
Η Δήμητρα στο Λέοντα δεν παύει να σε… εκπλήσσει θετικά με τα όσα συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον
astrology.gr
1'

Η Δήμητρα στο Λέοντα δεν παύει να σε… εκπλήσσει θετικά με τα όσα συμβαίνουν στο φιλικό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να βγουν στη φόρα και διάφορα… παρασκηνιακά, που θα προσθέσουν στη ζωή σου το «αλατοπίπερο» που της λείπει! Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις μια «σημαίνουσα» προσωπικότητα. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 6ο ηλιακό οίκο σου να επηρεάζει τα εργασιακά σου, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν, ίσως όμως αυτό να σου βγει τελικά σε καλό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να ηρεμήσεις κοντά στην φύση και αν κάτι σε «ζορίσει» δεν έχεις παρά να προσποιηθείς τον/την… άρρωστο/η!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη να σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη αλλά και σε ερωτικές «τρέλες», αν μεν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στην «πρόκληση», ζώντας έναν καλοκαιρινό έρωτα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να βρεθεί σε κρίση, εξ αιτίας της ρουτίνας της. Υπάρχει πάντως και μια… μέση οδός, να χαρείς δηλαδή τα πλεονεκτήματα μιας καλής φιλικής παρέας, χωρίς να τεθεί ζήτημα απιστίας!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή